Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature Projectmanager

Word jij onze nieuwe projectmanager?

Spin in het web, regelen en organiseren, nauwkeurig, verantwoordelijk, betrouwbaar aanspreekpunt voor onze klanten, blablabla … Voor een zichzelf respecterend en ervaren projectmanager valt het niet mee om door al die vacatureteksten heen te worstelen. Maar je hebt geluk, voor vandaag kun je daar in ieder geval mee stoppen. Je hebt namelijk de leukste baan gevonden: projectmanager bij A-Booth. Ben jij iemand die gelukkig wordt van een succesvol afgerond project, waar je al je energie, kennis en ervaring in hebt gestopt, waarbij je de problemen van anderen ziet als een uitdaging voor jezelf? Heb jij bovendien de energie voor A-Booth, een frisse en ambitieuze organisatie in de internationale wereld van beurzen en evenementen? Dan is de kans groot dat jij je bij ons direct thuis voelt en je jouw persoonlijke ambities waar kunt maken bij A-Booth in Oostzaan.

Dit ga je doen
Onze afdeling Projectmanagement realiseert standbouw voor beurslocaties, beursorganisaties en individuele exposanten. Samen met collega’s van sales en design, technisch tekenaars, en de binnen- en buitendienst, realiseer jij als Projectmanager het complete wensenpakket op gebied van standbouw. Van voorbereiding, tot uitvoering, tot (financiële) afronding. En dit doe je voor toplocaties. Denk aan de RAI en Jaarbeurs Utrecht, maar ook buiten Nederland zijn we steeds vaker aan het werk. Omdat ons werk in de standbouw niet standaard van 9 tot 5 is ben jij flexibel inzetbaar en kan het zijn dat je als Projectmanager ook in de weekenden werkt.

Wat bieden wij?

  • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe een beurs wordt opgebouwd.
  • Je flexibiliteit en 100% inzet word beloond met een bruto maandsalaris van € 2.600,00 tot € 4.500,00 (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
  • Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking.
  • Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.


Wat zijn onze wensen?
Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Onze ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van een HBO-diploma richting bedrijfskunde;
  • Bezit de eigenschappen creativiteit, betrokkenheid en collegialiteit en kan werken onder druk;
  • Luistert goed naar zijn of haar klanten, heeft overzicht, anticipeert, communiceert en heeft oog voor detail;
  • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

En tot slot veel zin om bij ons te werken!

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast?
Reageer dan snel! We ontvangen in ieder geval graag jouw CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven.

Je kunt jouw CV, met eventuele motivatiebrief, versturen naar onze HR adviseur, Suzanne Slingschröder. Je kunt ook bij haar terecht voor vragen over de vacature:

+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl