Naar boven

Over Ons

Leer A-Booth beter kennen!
Wij zijn A-Booth

Onze missie is 'het bouwen van en aan de beste beursconcepten in Europa'. Onze visie is 'door de inzet van modulaire standbouw, gebruik van moderne technieken en permanente innovatie is A-Booth de meest aantrekkelijke standbouwpartner in de branche. Met de focus op duurzaamheid gaat A-Booth voor maximaal resultaat met een minimale impact op de planeet'. 

A-Booth verzorgt standbouw in heel Europa. Ons modulaire standbouwmateriaal is van topkwaliteit en komt uit eigen voorraad. Wij zijn creatief in het vernieuwen van beursconcepten en lopen voorop in duurzaamheid. Onze mensen zijn de beste in de branche. Samen gaan we voor duurzaam succes. Met beurs- en congreslocaties, organisatoren en exposanten.
Groei sinds 1999

Een mooi ondernemersplan, maar bijna geen geld. Zo begonnen Peter Noordman en Jaap-Kees Snoeij in 1999 met A-Booth. Met hun kennis en ervaring focusten ze op kwaliteit, creativiteit en innovatie. Het bedrijf groeide van een kantoor met een opslag van 100 vierkante meter naar de huidige twee locaties in Oostzaan en Zaandam met een opslag van bijna 4.000 vierkante meter. Daarin liggen meer dan 1.500 onderdelen en bijna 15.000 vierkante meter aan systeemwanden.

A-Booth blijft continu vernieuwen en is altijd bezig met intelligente innovaties. In 2011 bleek onze aluminium staander een revolutionaire ontwikkeling: duurzaam en licht in gewicht, makkelijk te vervoeren en eenvoudig te monteren. In 2018 introduceerde we de ‘groene blokjes’ om slimframes (frames met een geprint doek) op te hangen. Deze efficiënte montagemethode bespaart tijd en dus kosten. In 2020 lanceerden we onze slimme EyeCatcher profielen en plintprofielen met sluiting.

A-Booth blijft groeien en de ambities zijn groot. Onze missie is het bouwen van en aan de beste beursconcepten in Europa. Dat ‘beste’ wordt bepaald door onze klanten. Soms is dat het mooist, in andere gevallen het grootste volume, zo af en toe in de kortste opbouwtijd, of met het beste rendement. We zijn super flexibel en gaan voor 100% tevreden klanten. We hebben een sterke focus op duurzaamheid met een ambitie van 50% CO2-reductie in 2026 en 100% in 2030. Om de ambities te helpen waarmaken, is de directie in 2023 uitgebreid met Chris van Dam (CEO) die zich naast Peter Noordman (CCO) en Jaap-kees Snoeij (COO) bezig houdt met groei, duurzaamheid en algemene zaken binnen A-Booth. 
Kernwaarden

Innovatie

Creatief in het vernieuwen van beursconcepten  

Betrouwbaarheid

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. 

Duurzaamheid

Altijd vooroplopend in ontwikkelingen in de branche. 

Kwaliteit

Hoogwaardige standbouw door inzet van de beste mensen en materialen.