Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Over Ons

Leer A-Booth beter kennen!
Bouwen van en aan de beste beursconcepten in Europa

De meest geweldige en visueel aantrekkelijke concepten neerzetten met modulaire standbouw, en daarbij oog hebben voor duurzaamheid. Dát is onze missie. Daarvoor werken we alleen met de beste materialen en de beste mensen. Met ons team van exhibition heroes lopen we voorop in ontwikkelingen in de branche. Een efficiënte bedrijfsvoering en procesinrichting zitten in ons DNA. Dat alles resulteert in de beste service voor onze klanten. 100% tevreden opdrachtgevers, daar gaan we voor. We leggen de lat hoog, ook voor onszelf: op alle denkbare vlakken willen wij de beste zijn. In Nederland én in Europa.

Waar we voor gáán

Met A-Booth kies je voor de meest aantrekkelijke standbouwpartner in de branche. Van modulaire standbouw maken wij de creatiefste ontwerpen, We ontwikkelen ons continu en staan bekend om onze intelligente innovaties. Daarbij focussen we op duurzaamheid. Met onze no-nonsenseaanpak gaan we voor maximaal resultaat met een minimale impact op de planeet.

Kernwaarden

Innovatie

Wij zijn creatief in het vernieuwen van beursconcepten en lopen voorop in ontwikkelingen in de branche. We innoveren door de inzet van nieuwe materialen, het ontwikkelen van nieuwe technieken en het optimaliseren van onze processen. 

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare en betrokken partner en gaan voor onze klanten door het vuur. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Zo gaan we ook met onze medewerkers om. Wij omringen ons met leveranciers met hetzelfde DNA

Duurzaamheid

Duurzaamheid is essentieel voor het behoud van onze planeet, voor volgende generaties, en voor het succes van ons bedrijf. Wij voelen het als onze plicht om hierin onze eigen koers uit te zetten en voorop te lopen in ontwikkelingen.

Kwaliteit

Onze mensen zijn echte helden! Gezamenlijk leveren wij de beste service op gebied van standbouw aan onze klanten. Daarvoor maken we gebruik van kwalitatief topmateriaal. Ook onze partners staan bekend om de kwaliteit van hun producten.


A-Booth: een verhaal van groei en innovatie

Een mooi ondernemersplan, maar bijna geen geld. Zo begonnen Peter Noordman en Jaap-Kees Snoeij in 1999 met A-Booth. Na het faillissement van hun werkgever, een allround standbouwer, besloten ze om het zelf anders te doen. Met hun kennis en ervaring focusten ze op kwaliteit, creativiteit en innovatie. En dat werkte! Het bedrijf groeide van een kantoor met een opslag van 100 m2 naar het huidige pand in Oostzaan met een opslag van 2.500 m2. Daarin liggen meer dan 1.500 onderdelen en maar liefst 9.500 m2 aan systeemwanden.

Drie van onze innovaties
A-Booth blijft continu vernieuwen en we zijn altijd op zoek naar intelligente innovaties. Zo ontwikkelden we in 2011 de aluminium staanders: duurzaam en licht in gewicht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te monteren zijn. In 2018 begonnen we met de markante ‘groene blokjes’ om slimframes (frames met een geprint doek) op te hangen. Deze efficiënte montagemethode bespaart tijd en kosten. En in 2020 en 2021 lanceerden we onze slimme EyeCatcher profielen en plintprofielen met sluiting.

Toekomst: verder groeien
Ook nu blijft A-Booth verder groeien en zijn er flinke ambities. Zo willen we de beste in Nederland én Europa zijn als het gaat om de meest aantrekkelijke beursconcepten van ontwerp tot realisatie. We lopen voorop als het gaat om duurzaamheid en ontwikkelingen in de branche. Om onze ambities te helpen waarmaken, is de directie in 2023 uitgebreid met Chris van Dam. Ook nemen we ons uitgebreide pand op de Zijtocht met maar liefst 1.200 m2 opslagruimte in gebruik. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst: met de beste exhibition heroes de mooiste standbouwprojecten neerzetten!