Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature standbouwer

Word jij onze nieuwe standbouwer?
Jouw koers! 

Laat jouw bouwtalent stralen en word de ster van de beursvloer. Als standbouwer ben jij de trots van A-Booth. Je maakt op de beursvloer waar, wat A-Booth de klant belooft. Wat op tekening is voorbereid bouw jij in de praktijk en je breekt het daarna ook weer af. Je flexibiliteit en bereidheid om in het weekend te werken, worden beloond met een bruto maandsalaris van € 2.000,- tot € 3.000,-, aangevuld met vergoedingen voor extra werkuren en aantrekkelijke toeslagen. Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.

Dit ga je doen
Als standbouwer ben jij de toegewijde vakman of vrouw die vol enthousiasme creatieve beurs- en congresconcepten opbouwt aan de hand van tekeningen en deze ook weer afbreekt. Jij werkt op toplocaties, zoals de RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht én soms zelfs internationaal.

-          Samen met jouw team bouw je aan de meest creatieve beurs- en congresconcepten
-          Geen project is hetzelfde want niets is standaard, dus veel afwisseling
-          Werken op toplocaties , zoals de RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht én soms zelfs internationaal.

Jouw team bij A-Booth
Bij A-Booth word je onderdeel van een geweldig team van maar liefst 50 collega’s die elkaar dagelijks ondersteunen en motiveren. Samen bouwen wij aan creatieve beurs- en congresconcepten op de meest indrukwekkende locaties. Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Want wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking. Maak deel uit van ons succesverhaal !

Bekijk wie je toekomstige collega's zijn
Een dag als standbouwer....

De meest geweldige en visueel aantrekkelijke concepten neerzetten met modulaire standbouw, en daarbij oog hebben voor duurzaamheid. Dát is onze missie. Daarvoor werken we alleen met de beste materialen en de beste mensen. Met ons team van exhibition heroes lopen we voorop in ontwikkelingen in de branche. Een efficiënte bedrijfsvoering en procesinrichting zitten in ons DNA. Dat alles resulteert in de beste service voor onze klanten. 100% tevreden opdrachtgevers, daar gaan we voor. We leggen de lat hoog, ook voor onszelf: op alle denkbare vlakken willen wij de beste zijn. In Nederland én in Europa.

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Ben je enthousiast?Reageer dan snel, in ieder geval met een CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven. 
Heb je eerst nog een vraag?  Mail of bel onze HR adviseur Suzanne Slingschröder
+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl