Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature Standbouwer

Word jij onze nieuwe Standbouwer?
Dit ga je doen! 

Laat jouw bouwtalent stralen en word de ster van de beursvloer. Als standbouwer ben jij onze trots. Jij maakt op de beursvloer waar, wat wij de klant beloven. Wat op tekening is voorbereid bouw jij in de praktijk en je breekt het daarna ook weer af. Dit doe je samen met een team van leuke collega’s, op dagelijks afwisselende locaties. Samen bouwen jullie aan creatieve beurs- en congresconcepten op toplocaties. Denk aan de RAI en Jaarbeurs Utrecht, maar ook buiten Nederland zijn we steeds vaker aan het werk. Omdat ons werk in de standbouw niet standaard van 9 tot 5 is ben jij flexibel inzetbaar en werk je als standbouwer ook in de weekenden.

Wat bieden wij?

  • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe een beurs wordt opgebouwd.
  • Je flexibiliteit en bereidheid om in het weekend te werken, word beloond met een bruto maandsalaris van € 2.000,- tot € 3.000,-, aangevuld met vergoedingen voor extra werkuren en werkuren in het weekend.
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
  • Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking.
  • Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.

Wat zijn onze wensen?
Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Onze ideale kandidaat:
  • Werkt graag met zijn/haar handen
  • Beschikt over een flinke dosis collegialiteit
  • Heeft dezelfde nuchtere en no-nonsense werkwijze die ons kenmerkt
  • Als je nog geen ervaring hebt als standbouwer dan is dat geen probleem: belangrijk zijn technisch inzicht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen
En tot slot veel zin om bij ons te werken!
Een dag als standbouwer....

“Als standbouwer bij A-booth begint mijn dag vroeg, meestal rond 6 uur 's ochtends. We komen samen op het kantoor in Oostzaan. We laden ons busje vol met gereedschap, bouwmaterialen en extra kleinere materialen en decoraties. Daarna rijden we gelijk door naar de locatie van de beurs waar we die dag werken. Dit kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland.

Eenmaal aangekomen, overleggen we met de Projectmanager en bekijken we de plattegrond van de beursvloer om te zien waar we onze stands moeten opzetten. We beginnen met het lossen van de vrachtwagens met het grote materiaal. Daarna begint het opzetten van de wanden en het leggen van de vloer. Hier doen we bij een grote beurs gemiddeld 2 dagen over.

Vervolgens plaatsen we de dag erna de meubels en decoraties, stellen de verlichting af en zorgen dat alle kabels netjes zijn weggewerkt. Vlak voordat de beurs opengaat verlenen we service aan onze klant voor de laatste puntjes op de i. Je kunt hierbij denken aan het verplaatsen van een wand of een deur andersom open laten draaien als dat in de praktijk toch beter lijkt dan op de tekening is aangegeven. Tijdens de beursdagen blijven we stand-by voor eventuele reparaties en onderhoud van onze stands. Aan het einde van de beurs breken we de stands af en laden we alles weer in de vrachtwagens en ons busje. Hoewel het hard werken is, geniet ik van alle verschillende plekken waar ik kom, de uitdagingen die elke dag met zich meebrengt en de mogelijkheid om samen te werken met een geweldig team”

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast?
Reageer dan snel! We ontvangen in ieder geval graag jouw CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven.

Je kunt jouw CV, met eventuele motivatiebrief, versturen naar onze HR adviseur, Suzanne Slingschröder. Je kunt ook bij haar terecht voor vragen over de vacature:

+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl