Naar boven

Werken bij

Bij ons ga je iedere dag met plezier aan het werk
Kies een categorie
Hard werken én hard lachen

Wil jij de beste zijn in wat je doet? Ga je voor het perfecte resultaat? Dan pas jij in ons team! We zetten samen de mooiste evenementen neer in Nederland en de rest van Europa. 100% blije klanten, daar gaan we voor. Samen de schouders eronder en elkaar helpen. Dat doen we met veel humor, en regelmatig een leuke borrel of activiteit na het werk. Ben jij er de volgende keer bij?

Collega’s bij A-Booth hebben hart voor de zaak, oog voor detail, kijken altijd vooruit en gaan zeer bewust om met onze omgeving. We zijn een hands-on bedrijf met korte lijnen en een informele sfeer, waar ambitieuze aanpakkers het goed naar hun zin hebben. We hebben daarom een dynamische mix van mensen die al lang bij ons werken en met A-Booth meegegroeid zijn en jonge, nieuwe talenten. Benieuwd naar jouw toekomstige collega's? Bekijk ze hier!

Wil jij ook aan de slag bij A-Booth? Bekijk dan snel onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij? Maar wil je wel graag bij ons werken? Mooi! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Stuur een open sollicitatie via info@A-Booth.nl. Zien we mogelijkheden? Dan nemen we contact met je op.

5 redenen om bij ons aan de slag te gaan

1. Alle ruimte voor creativiteit
Of het nu het ontwerpen van een beursconcept is, het rondkrijgen van de planning of het bouwen van de stands. Jouw creativiteit krijgt bij ons vrij spel.

2. Innovatief en duurzaam
Als je de beste wil zijn, dan ga je net een stap verder. Om klanten te verrassen. Maar ook om duurzaam te werk te gaan.

3. Afwisselend: het is nooit saai
Je werkt steeds voor andere klanten op andere locaties aan andere projecten. Met zoveel afwisseling ga je iedere dag met plezier aan het werk.

4. Toporganisatie op toplocatie
We zijn een informele organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar. Dat doen we vanuit ons goed bereikbare kantoor in Oostzaan.

5. Ontwikkel jezelf
Je kunt via ons trainingen en opleidingen volgen. En we bieden natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden