Naar boven

Exposant

Ben jij als exposant op zoek naar volledige ontzorging van a tot z voor jouw beursdeelname? Door middel van modulaire standbouw, het gebruik van moderne technieken en permanente innovatie verzorgen wij de bouw van jouw beursstand.
Volledige ontzorging van A tot Z

A-Booth verzorgt voor beurzen, congressen en hun exposanten, in heel Europa het complete standbouwproces, van ontwerp tot realisatie. Onze mensen zijn de beste in de branche en gaan voor 100% tevreden klanten. We maken gebruik van slimme software om klanten optimaal en efficiënt te bedienen. A-Booth werkt met standbouwmateriaal van topkwaliteit uit eigen voorraad en maakt voor aanvullende diensten gebruik van betrouwbare lange-termijn partners.

In de dagelijkse bedrijfsvoering hanteert A-Booth vier kernwaarden: duurzaamheid, innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Klik hier voor ons duurzaamheidsprogramma
Innovatie

Creatief in het vernieuwen van beursconcepten.  

Betrouwbaarheid

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.

Duurzaamheid

Altijd vooroplopend in ontwikkelingen in de branche.

Kwaliteit

Hoogwaardige standbouw door inzet van de beste mensen en materialen.

Design stands

Onze diverse, creatieve en op-maat-gemaakte design stands inspireren beursbezoekers keer op keer. We verdiepen ons in merk, product, doel of strategie en bedenken een originele invalshoek. We ontwerpen stands volgens de nieuwste trends, met duurzame materialen en herkenbare merkidentiteit en visuals. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed in staat te adviseren en weten we precies wat de mogelijkheden zijn binnen je budget.

Premium stands

Opvallende stands voor een aantrekkelijke prijs, dat zijn onze premium stands. Onderscheidende kenmerken zoals prints, displays, blikvangers of een verhoogde vloer, zorgen al snel voor een herkenbare, originele en frisse uitstraling. We maken gebruik van duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij we veel aandacht hebben voor afwerking en details. Onze premium stands laten een blijvende indruk achter op jouw bezoekers.

Budget stands

Onze budget stands zijn functioneel en praktisch. Dankzij een moeiteloze op en afbouw ben je verzekerd van een efficiënte planning. En wat ons betreft hoeft kwaliteit niet duur te zijn. We gebruiken duurzaam en goed onderhouden standbouwmateriaal met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een print personaliseer je je stand eenvoudig.

Printwerk

Standbouw en printwerk zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Visuals worden door A-Booth in alle soorten en maten geproduceerd. Onze 100% recyclebare PVC-vrije doeken beprinten we op ieder gewenst formaat. Dankzij een eenvoudige tool kun je als exposant je afbeeldingen zelf aanleveren en geef je zelf goedkeuring aan het definitieve ontwerp.

Webshop

A-Booth maakt gebruik van een eigen webshop waarin jij als exposant zelf inlogt en online heel eenvoudig alle benodigdheden bestelt: meubilair, balies, vloerbedekking, printwerk, technische verbindingen, blikvangers, verlichting en alle andere zaken die zorgen voor een onuitwisbare indruk van jouw stand bij bezoekers. Bestellingen worden overzichtelijk weergeven en door A-Booth verwerkt en afgehandeld.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is onderdeel van ons DNA. Het is essentieel voor het behoud van onze planeet, voor volgende generaties, en voor het succes van ons bedrijf. Wij voelen het als onze plicht om hierin onze eigen koers uit te zetten en voorop te lopen in ontwikkelingen. Het duurzaamheidsprogramma van A-Booth kun je hier downloaden.

Werk waar wij trots op zijn
NG-Biotech Standbouw Deliver, Taets Zaandam Standbouw Mitsubishi, ISE Standbouw Costa Daurada & Terres de l'Ebre, Vakantiebeurs Standbouw NG-Biotech Laboratoires, ECCMID Standbouw BitesWeLove, Huishoudbeurs
Geinteresseerd en wil je meer weten?
Of bel onze afdeling Projectmanagement +31(0)75-622 55 81
info@a-booth.nl