Naar boven

Organisator

Ben jij als beursorganisator op zoek naar volledige ontzorging van de inrichting van jouw beurs van a tot z? Wij verzorgen alles rondom de bouw van stands. Zo breng jij jouw beurs tot leven!
Compleet standbouwproces

A-Booth verzorgt voor beurzen en congressen in heel Europa het complete standbouwproces, van ontwerp tot realisatie. Onze mensen zijn de beste in de branche en gaan voor 100% tevreden klanten. We maken gebruik van slimme software om klanten optimaal en efficiënt te bedienen. We gaan lange-termijn relaties aan met beurs- en congreslocaties, organisatoren en exposanten. A-Booth werkt met standbouwmateriaal van topkwaliteit uit eigen voorraad en maakt voor aanvullende diensten gebruik van betrouwbare lange-termijn partners.

In de dagelijkse bedrijfsvoering hanteert A-Booth vier kernwaarden: duurzaamheid, innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Klik hier voor ons duurzaamheidsprogramma
Innovatie

Creatief in het vernieuwen van beursconcepten.  

Betrouwbaarheid

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.

Duurzaamheid

Altijd vooroplopend in ontwikkelingen in de branche.

Kwaliteit

Hoogwaardige standbouw door inzet van de beste mensen en materialen.

Modulaire standbouw

A-Booth is expert op gebied van modulaire standbouw dankzij twee systemen: uniforme standbouw en Aluvision. De grote en diverse voorraad van beide systemen zorgt voor veel flexibiliteit en de mogelijkheid om meer grote projecten tegelijkertijd te bouwen. Na iedere beurs wordt gebruikt materiaal bij terugkomst in het magazijn schoongemaakt en onderhouden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Posterpanelen

Posterpanelen zijn grote panelen die worden gebruikt om posters, afbeeldingen, grafische elementen of andere visuele content weer te geven. De panelen dienen als achtergrond of decoratieve elementen tijdens beurzen, tentoonstellingen, conferenties en andere evenementen. Ze kunnen gemakkelijk worden opgehangen, bevestigd aan scheidingswanden of vrijstaand geplaatst, afhankelijk van het gewenste ontwerp en de indeling van de stand.

Lounges en theaters

De door A-Booth ontworpen lounges zijn uitnodigend, comfortabel, en functioneel en aantrekkelijk ingericht. Het zijn ruimtes met een prettige sfeer waarin bezoekers op ontspannen wijze kunnen netwerken. De theaters zijn visueel onderscheidend, slim en goed ingedeeld, en bieden uitgelezen mogelijkheden voor lezingen, presentaties en educatieve bijeenkomsten.

Entreegebieden

Registraties en poorten zijn de visitekaartjes van de organisatie, de eerste kennismaking van hetgeen de bezoeker of deelnemer kan verwachten. A-Booth is extreem ervaren in het creëren van een eerste indruk die past bij de sfeer en aard van de beurs. Alle elementen zoals ontvangstbalies, bewegwijzering, displays, banners, posters en bijvoorbeeld zitgelegenheid voor bezoekers behoren tot het repertoire van A-Booth. 

Signing

De eigen designafdeling binnen A-Booth verzorgt complete bewegwijzering, prints en signing voor alle onderdelen van beurzen en congressen. De routing zit logisch in elkaar en vormt in de eigen huisstijl van de beurs een volwaardig onderdeel van de branding. Maar ook standnamen en -nummering, printdoeken, display, posters, informatiepanelen en andere vormen van visuele communicatie worden door A-Booth verzorgd.

Ontmoeten

Pleinen en paviljoenen zijn de onderdelen van beurzen en congressen met veel verschillende functies. Afhankelijk van doel en ligging creëert A-Booth locaties waar bezoekers elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen, waar lezingen plaatsvinden of waar horeca geconsumeerd wordt. A-Booth creëert, afhankelijk van wensen en doelstellingen, sfeer en beleving, thematische showcases of functionele hubs.

Werk waar wij trots op zijn
StandbouwISE, RAI Amsterdam Standbouw Deliver, Taets Zaandam Standbouw Vakantiebeurs, Jaarbeurs Utrecht Standbouw ECCMID, Bella Center Copenhagen Standbouw ESHG, SECC Glasgow Standbouw Huishoudbeurs, RAI Amsterdam Standbouw Horecava, RAI Amsterdam
Geinteresseerd en wil je meer weten?
Of neem contact op met onze afdeling Sales +31(0)75-622 55 81
info@a-booth.nl
Peter Noordman