Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature Klantenservice Medewerker

Word jij onze Klantenservice medewerker
Als Klantenservice Medewerker zorg jij dat alle klanten begeleid worden naar de gewenste oplevering van hun stand op grote beurzen in o.a. Amsterdam, Parijs, Frankfurt en Milaan

Dit ga jij doen
Als Klantenservice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Denk hierbij aan vragen over hun stand, over het aanleveren van print bestanden, het extra aanvragen van meubilair etc. Alles draait om een zo goed mogelijke dienstverlening richting de klant. Dus jij denkt op pro-actieve wijze mee aan een zo goed mogelijke oplossing voor de klant. Een hectische uitdaging waarbij je altijd meerdere ballen in de lucht moet houden. Want iedere klant heeft andere vragen, andere uitdagingen en bevindt zich in een andere fase van het project. Het is aan jou dit alles zo goed mogelijk te coördineren en te organiseren.

Jij doet dit door:
 • De schakel te zijn tussen de exposanten, de interne organisatie en de beursorganisatie.
 • Goed te luisteren naar de klant, creatief meedenken zodat ze echt alles uit hun stand halen.
 • Op een resultaatgerichte, pragmatische en oplossinggerichte manier te werk te gaan.

Jouw verantwoordelijkheden:
 • Jij beantwoordt alle vragen vanuit de klant en de beursorganisatie
 • Jij houdt de mailbox bij en zorgt dat alle inkomende mail binnen 24u beantwoord wordt.
 • Jij speelt, met jouw commerciële instelling, in op de kans om iets extra’s te verkopen.
 • Jij maakt facturen, hebt contact met leveranciers en volgt alle facturen op.
 • Jij zorgt er mede voor dat de afgesproken KPI’s worden behaald.
 • Jij houdt een goede administratie bij, zodat het werk voor iedereen overzichtelijk blijft.
 
In deze functie krijg jij de kans om jezelf te laten zien. Geen dag en geen klant is hetzelfde. Wij zijn een jong internationaal team, wat hard aan het groeien is. Jouw ervaring als Klantenservice Medewerker gaat ons helpen verder te groeien. Jij gaat mede het serviceniveau van A-Booth naar hoger niveau tillen door vragen en uitdagingen kundig op te lossen.
 
Jouw Team    
Hard werken én hard lachen, dat definieert ons!
We hebben een topteam van 60 leuke collega’s. Met elkaar werken we vanuit onze locaties in Oostzaan en Zaandam aan mooie evenementen in Nederland en Europa. Samen de schouders eronder, elkaar motiveren en helpen maar ook regelmatig lachen.
Maar we zijn ook perfectionistisch, niet snel tevreden, en willen de beste zijn in ons vakgebied.
  
Wat bieden wij
 • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe jij onze klanten zo goed mogelijk begeleid naar een volwaardig eindproduct.
 • Je flexibiliteit en 100% inzet wordt beloond met een bruto maandsalaris van €2.200,00 tot € 3.000,00 (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van relevante opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
 • Wij hechten veel waarden aan teambuilding. We lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking. 
Wat breng jij mee
Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Als ideale kandidaat:
 • Heb je ervaring als Klantenservice Medewerker en word jij enthousiast van deze dynamische baan.
 • Ben je inventief en altijd op zoek naar hoe je klanten nog beter van dienst kan zijn.
 • Beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Beheersing van Duits en Frans is een pré.
 • Kun je werken onder druk en beschik je over een flinke dosis collegialiteit.
Voldoe je niet helemaal aan dit wensenlijstje, maar ben je toch van mening dat je een zeer geschikte kandidaat bent, vertel ons dan vooral waarom. Wij houden van mensen met een eigen mening

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast?Dan zie ik graag jouw sollicitatie met cv per mail tegemoet op suzanne@a-booth.nl.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Dat kan. Onze collega, Joris, staat je graag te woord en is te bereiken op 075-6225581.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met onze HR adviseur, Suzanne Slingschröder, via +31 (0)6-15568329
suzanne@a-booth.nl