Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature Medewerker Sales

Word jij onze nieuwe Medewerker Sales?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, resultaatgerichte en pragmatische Sales kampioen!

Dit ga jij doen

Bij A-Booth word jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten. Jij bent in staat om naar onze klanten te luisteren en snel klantwensen te inventariseren en te koppelen aan een budget. Je overlegt met je collega’s van ontwerp over de mogelijkheden die je kunt aanbieden. Je koppelt het ontwerp aan de bijbehorende kosten en brengt een offerte uit aan de klant. Is je klant tevreden met je uiteindelijke aanbod, dan zorg je voor een getekende offerte.


Wat bieden wij?
  • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe een beurs wordt opgebouwd.
  • Je flexibiliteit en 100% inzet wordt beloond met een bruto maandsalaris van € 2.500,00 tot € 3.500,00 (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
  • Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking.
  • Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.

Wat zijn onze wensen?

Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Onze ideale kandidaat:

  • Heeft een commerciële mindset en is in het bezit van een MBO-diploma, commerciële richting;
  • Is inventief, heeft nieuwe ideeën en een onorthodoxe benadering in zijn of haar manier van denken en werken;
  • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Kan werken onder druk en beschikt je over een flinke dosis collegialiteit.

En tot slot veel zin om bij ons te werken!

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel, in ieder geval met een CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven. 

Heb je eerst nog een vraag?  Mail of bel onze HR adviseur Suzanne Slingschröder
+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl