Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature Medewerker Project Support

Word jij onze nieuwe Medewerker Project Support?

Als medewerker Project Support ondersteun jij de afdeling Projectmanagement bij het administratieve proces en ben je aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als per mail. 
Wij zijn op zoek naar een talent in organiseren, regelen en samenwerken en die daarmee een cruciale rol speelt in het efficiënt en effectief realiseren van onze beurzen en congressen. Je wordt blij van tevreden klanten en krijgt energie van het ontzorgen van klanten en collega’s.

Dit ga jij doen

 • Via email en telefoon communiceren met klanten, collega’s en leveranciers;
 • Het binnenhalen van de juiste bestanden bij verschillende deelnemers aan een beurs of congres;
 • Het boeken van vluchten en hotels;
 • Het plaatsen van bestellingen;
 • Het opstellen en controleren van overzichten.
De Medewerker Project Support werkt samen met 1 andere collega Project Support, 6 CAD-tekenaars en 12 Projectmanagers. Jullie vormen tezamen het projectmanagementteam van A-Booth.

Wat bieden wij?
 • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe een beurs wordt opgebouwd.
 • Je flexibiliteit en 100% inzet wordt beloond met een bruto maandsalaris van € 2.300,00 tot € 3.500,00 (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
 • Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking.
 • Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.

Wat zijn onze wensen?

Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Onze ideale kandidaat:

 • Heeft een MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare support rol;
 • Heeft talent voor organiseren en regelen en is accuraat;
 • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Kan werken onder druk en beschikt over een flinke dosis collegialiteit.

En tot slot veel zin om bij ons te werken!

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel, in ieder geval met een CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven. 

Heb je eerst nog een vraag?  Mail of bel onze HR adviseur Suzanne Slingschröder
+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl