Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature Medewerker Logistiek

Word jij onze nieuwe medewerker Logistiek?

Vanuit onze magazijnen in Oostzaan en Zaandam bevoorraden we de beurzen die we bouwen.

Dit ga jij doen

Als Medewerker Logistiek maak je onderdeel uit van een team van 9 collega’s en val je onder de Teamleider Logistiek. Gezamenlijk bereiden jullie het transport voor, zorgen jullie voor snel en efficiënt laden, zoeken jullie de teruggekomen materialen uit en maken jullie de materialen weer schoon.

Het magazijn is jouw tweede huis en je wordt er blij van als alle orders volgens afspraak, op tijd en op een zo efficiënt mogelijke wijze worden afgeleverd en weer opgehaald. Omdat ons werk in de standbouw niet standaard van 9 tot 5 is ben ook jij flexibel inzetbaar en zo af en toe in het weekend beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe een beurs wordt opgebouwd.
  • Je flexibiliteit en 100% inzet word beloond met een bruto maandsalaris van € 2.000,00tot € 3.000,00 (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
  • Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking.
  • Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.

Wat zijn onze wensen?

Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Onze ideale kandidaat:

  • Is een enthousiast en energiek persoon;
  • Heeft minimaal 3 jaar concrete werkervaring in een logistieke omgeving;
  • Is een echte team speler;
  • Is in het bezit van vorkheftruck-diploma.

En tot slot veel zin om bij ons te werken!

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel, in ieder geval met een CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven. 

Heb je eerst nog een vraag?  Mail of bel onze HR adviseur Suzanne Slingschröder
+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl