Nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig om deze website te vullen met meer informatie over ons en onze projecten.
Sluiten
Naar boven

Vacature E-commerce specialist

Word jij onze E-commerce specialist?

Grote beursorganisatoren en hun exposanten maken gebruik van onze webshops voor de vormgeving, inrichting en aankleding van hun standruimte. Meubels, audiovisuele elementen, drukwerk en verlichting zijn op die manier eenvoudig te bestellen. Wij richten de webshops in naar de wensen van onze klant, bieden het gewenste assortiment aan en leveren de bestelde artikelen op de beurs, helemaal naar wens van de klant.

Dit ga jij doen

Als e-commerce specialist ben jij de navigator van de customer journey. Je kijkt, test, verzamelt data en optimaliseert, allemaal om jouw klanten de ideale reis en ultieme bestemming te laten ervaren. De doorontwikkeling van onze webshops is jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met de teams van de ontwikkelaars van onze 3D-configurator en de ontwikkelaars van de tool voor aanlevering van printbestanden. Met het team van ons webshopplatform bouw je webshops. De collega’s van projectmanagement ondersteun je met het vullen van de webshops. Tot slot beheer je ons PIM en zorgt dat de informatie daarin altijd actueel is. Als e-commerce specialist werk je samen met en rapporteer je aan de Marketing en E-commerce Manager.

Wat bieden wij?

 • In deze functie krijg je de kans om jezelf te laten zien. Om zaken te doen die we nooit eerder deden, te veranderen, te verbeteren en A-Booth een stap verder te brengen.
 • Uiteraard bieden wij je een gedegen inwerkperiode, waarin je van je collega’s precies leert hoe een beurs wordt opgebouwd.
 • Je flexibiliteit en 100% inzet word beloond met een bruto maandsalaris van € 2.300 tot € 4.000,00 (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom is er alle ruimte voor het volgen van opleidingen en gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities.
 • Teambuilding is bij ons essentieel: we lachen samen veel en organiseren leuke uitjes en borrels om de band te versterken. Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste prestaties en samenwerking.
 • Naast werkplezier staat stabiliteit centraal. Daarom krijg jij een passend contract met de intentie tot vast.

Wat zijn onze wensen?

Geen eindeloze eisenlijst, want een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkst.
Onze ideale kandidaat:

 • Is in het bezit van een MBO-diploma, richting marketing en/of e-commerce;
 • Is georganiseerd, nauwkeurig en oplossingsgericht en heeft een passie voor online verkoop;
 • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Kan werken onder druk en beschikt over een flinke dosis collegialiteit.
 • Ervaring met het creëren en beheren van content voor website en social media, en met beeld- en videobewerking zijn een pré.

En tot slot veel zin om bij ons te werken!

Ons werk 

Bij A-Booth bundelen we de krachten met een team van ervaren professionals die zich volledig inzetten om de meest creatieve beurs- en congresconcepten neer te zetten. Of we nu in Nederland werken of over de grens, we streven altijd naar het hoogst haalbare en leveren consequent resultaten waar we met trots op terugkijken. Onze focus ligt op het creëren van duurzame standbouwconcepten die onze klanten en hun doelgroepen blijven verrassen en inspireren.

meer over ons
Je wordt onderdeel van een team van 50 gemotiveerde collega's Wij onderscheiden ons door innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit  Wij geloven dat een uitstekende teamdynamiek leidt tot de beste presentaties en samenwerking. We maken verrassende en inspirerende standbouwconcepten.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel, in ieder geval met een CV. En als je ons wilt uitleggen waarom je graag bij A-Booth wil werken, mag je natuurlijk een motivatiebrief schrijven. 

Heb je eerst nog een vraag?  Mail of bel onze HR adviseur Suzanne Slingschröder
+31 (0)75 – 622 5581 
suzanne@a-booth.nl