Meer dan alleen standbouw

 

Oplossingen voor de 1,5m maatschappij

De huidige tijden vragen om nieuwe oplossingen. Voor een korte of langere periode zal onze dagelijkse leefomgeving aangepast moeten worden aan de 1,5m economie. 

A-Booth biedt hiervoor maatwerk oplossingen aan. Wij gaan in gesprek om uw wensen te koppelen aan onze expertise met tijdelijke inrichtingen.

 

Vloerinrichtingen anders dan met stands

Onze modulaire bouwsystemen zijn tevens geschikt voor het neerzetten en inrichten van o.a. (indoor):

* zalen van 10 tot 10.000 personen

* posterpaneel-sessies

* diverse varianten van grootschalige publieksopvang

* ..

 

Andere presentatievormen dan standbouw

Op evenementen en in de retail kunnen wij u van dienst zijn bij het neerzetten van uw identiteit. Van een complete inrichting tot en met een enkele display. Van éénmalig uitvoering tot en met de logistieke begeleiding van een volledige campagne.

 

Sign en Display

Sign en display is een verzamelnaam voor alle mogelijke uitingen van visuele communicatie. Bij uitstek geschikt om uw presentatie of inrichting een sterk onderscheidend karakter te geven. Daarvoor werken wij samen met A-Sign. Beschikkend over hetzelfde DNA als A-Booth ontwikkelen en leveren zij met een uitgebreid machinepark en ervaren vakmensen alles waarvan u misschien niet eens wist dat het mogelijk is.

 

Warehousing & Event logistiek beheer

Voor bedrijven die frequent deelnemen aan beurzen en congressen verzorgt A-Booth de opslag van stand- en expositiematerialen en de distributie hiervan over de gehele wereld. Indien gewenst inclusief de op- en afbouw van de stand. Het boeken van de goederen en materialen door de opdrachtgever vindt online plaats onder leiding van een vaste projectmanager.

 

Neem contact met ons op indien u meer wilt weten over één van de bovenstaande mogelijkheden.