Boothblog

Met ons nieuwsblog houden wij u graag op de hoogte van de stands en beurzen die wij verzorgen. 

Maar ook bijvoorbeeld interessant nieuws uit de industrie, leuke weetjes, tips & trics op het gebied van standbouw, beursdeelname of organisatie.

 

Beschik je over bouwkundig inzicht, heb je oog voor kwaliteit en ben je organisatorisch sterk? Dan zijn wij, als vooruitstrevend en gezellig bedrijf, op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een energieke no nonsens Montage Leider met geruime ervaring liefst opgedaan in de evenementenbranche en/of (stand)bouw of vergelijkbare omgevingen.

Wat ga je doen?
Als Montageleider ben je verantwoordelijk voor de gang van zaken op de diverse lopende montageprojecten.

Je organiseert en coördineert de aan jou toegewezen standbouwprojecten van opbouw tot de latere afbouw en kwaliteitscontrole.
Je geeft leiding aan de montagemedewerkers, houdt toezicht op de voortgang en de kwaliteit en je onderhoudt de contacten met onderaannemers en opdrachtgevers.
Maar je laadt ook zelf de truck, pakt uit en bouwt op.
Kan ook zijn dat je nu de stap zou willen maken naar voorman, dat kan ook dan helpen wij je opweg.

Wat breng je mee?

Een diploma MBO bouwkunde niveau-4, of een vergelijkbare technische opleiding (NIMETO)
Hefttruck diploma
Rijbewijs
VCA is pre
Ruime kennis van materialen en de evenementen of standbouw wereld.
Ervaring met leidinggeven of geruime montage ervaring, bijvoorbeeld als uitvoerder in de bouw.
Goede communicatieve eigenschappen.
En een motiverende, oplossingsgerichte werkwijze.

Wat levert het je op?

Uiitstekende arbeidsvoorwaarden van de CAO tentoonstellingsbedrijven
Een afwisselende baan, waarbij je zowel buiten als binnen werkzaam bent.
Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer. Werken met een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan A-Booth verbonden zijn.
Een uitgebreid inwerkprogramma en volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen

Team

Dit alles wordt gedaan door een team van circa 10 collega's aangestuurd door de Teamleider Buitendienst. In totaal werken er circa 40 professionals bij A-Booth, o.a. als project management, technisch tekenaars, buitendienst en designers.

Over A-Booth

A-Booth Exhibition Services is een professionele organisatie werkzaam voor vooraanstaande beursorganisaties en exposanten zowel nationaal als ook internationaal. Onze mensen hier bij A-Booth bouwen niet alleen stands - ze vertalen de identiteit van de klant naar een creatieve presentatie of het nu een enkele bannier is of het de hele inrichting van de RAI betreft. Het is de diversiteit, bevlogenheid en technische kunde van onze mensen en hun ideeën die A-Booth in staat stelt om toonaangevende projecten neer te zetten voor een zeer loyale klantengroep.

De definitieve offertes van de sales organisatie van A-Booth zijn het startpunt van elk nieuw project en bepalen daarmee hoe succesvol en soepel dat uiteindelijke project verloopt voor ons intern en voor de klant. Aan het eind van de dag zijn we hier om de B2B-activiteiten van onze klanten te laten groeien door echt met hen samen te werken, onze expertise en onze toeleveranciers op alle niveaus, van operationeel tot strategisch in te zetten voor een optimale presentatie in de vorm van stands of hele expo’s. Overigens doen wij dit al meer dan 20 jaar en met veel succes.

Enthousiast geworden? Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons hechte team en deze snelgroeiende organisatie? We ontvangen graag jouw gegevens: kort jouw idee over e match en jouw CV.

Een referentiecheck als allerlaatste stap kan deeluitmaken van de procedure.

Wij voeren het recruitmentproces zelf uit, bureaus en/of intermediairs hoeven geen contact op te nemen. Sollicitaties vanwege de UWV verplichting ook liever niet, we blijken dan heel blij te zijn met een binnengekomen CV en als we je bellen of mailen horen we niets. Dat vinden we niet zo leuk!

Soort dienstverband: Dienstverband eerste bepaalde tijd. Voltijd - 38 uur

Soort dienstverband: Voltijd

Licentie en/of certificaat:

  • heftruck certificaat (Aanbevolen)