Boothblog

Met ons nieuwsblog houden wij u graag op de hoogte van de stands en beurzen die wij verzorgen. 

Maar ook bijvoorbeeld interessant nieuws uit de industrie, leuke weetjes, tips & trics op het gebied van standbouw, beursdeelname of organisatie.

 

Hoofd Project Management Standbouw

Meewerkend facilitator met een stevige basis

 

Voor ons team zijn wij op zoek naar een professional met ruime ervaring in het managen van mensen en projecten in de evenementenbranche en/of standbouw.

De projectmanagers (een autonoom team van circa 7 projectmanagers) die je gaat aansturen zijn verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte realisatie van grote internationale projecten. Zij vormen het hart van onze organisatie. Ze werken tegelijkertijd aan diverse relatief kortlopende projecten en hebben continu te maken met harde deadlines. Ze werken nauw samen met de opdrachtgevers, leveranciers en collega’s in de voorbereiding van beurzen en beursstands. Het team neemt projecten van A tot Z op zich. Naast het calculeren, opzetten en leiden van stand- en tentoonstellingsprojecten waarbij technisch/ constructief inzicht altijd nodig is, houden ze ook overzicht op budget en planning. Het komt vaak voor dat er voor klanten snel een voorstel gemaakt moet worden middels een schets, presentatie of visualisatie van een potentiele opdracht. Voor de opbouw weten ze de juiste materialen te vinden naar aanleiding van specificaties en wensen van de klant.

Ben jij iemand die alle werkzaamheden door en door kent en al een stap hebt gezet in het meer faciliteren van een team maar het niet kan laten om zelf ook in projecten mee te draaien. Weet jij de juiste balans te vinden tussen het dagelijks aansturen en efficiënt functioneren van het team, het bedienen van onze klanten zodat zij hun klanten kunnen ontvangen èn het mede ontwikkelen en realiseren van de strategische doelstellingen van A-Booth? 

Kortom een manager die de grote lijnen bewaakt, oog heeft voor details en het vermogen om op alle niveaus snel te schakelen en goed te communiceren. Daarnaast ben je in het bezit van een technisch hbo-diploma. Gezien onze internationale opdrachtgevers is communiceren in het Engels zowel schriftelijk als mondeling een vereiste.

Je bent proactief, een goede planner, een coördinator, besluitvaardig en stressbestendig. Je weet het overzicht te bewaken in een dynamische projectomgeving waarbij je meerdere kort cyclische projecten tegelijkertijd leidt. Je bent fulltime beschikbaar en incidenteel ook in de weekenden. 

Je weet hoe je autonome professionals met jarenlange ervaring in het vak moet motiveren. Intern werk je optimaal samen met de andere teams en legt verantwoording af aan de directie. Extern werk je samen met (potentiële) klanten, leveranciers, partners en andere relevante stakeholders. Je weet als geen ander A-Booth vanuit jouw expertise in de markt te positioneren. Je werkt constructief samen en overziet de impact van jouw beslissingen en activiteiten op het grotere geheel.

En als laatste en misschien wel belangrijkste: je hebt echt no nonsens humor, je weet dat hard werken samen kan gaan met een goede sfeer en veel werkplezier.

 

Enthousiast geworden? Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons hechte team en deze snelgroeiende organisatie? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@A-Booth.nl o.v.v. sollicitatie Hoofd Projectmanagement. Vragen kun je ook via dit mailadres stellen.

Een referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure, dit doen wij altijd pas als laatste stap in het proces en in overleg met jou.

Weet dat onze arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en wij voor de secundaire voorwaarden de cao tentoonstellingsbedrijven volgen.

 

Wij voeren het recruitmentproces zelf uit, bureaus en/of intermediairs hoeven geen contact op te nemen