Boothblog

Met ons nieuwsblog houden wij u graag op de hoogte van de stands en beurzen die wij verzorgen. 

Maar ook bijvoorbeeld interessant nieuws uit de industrie, leuke weetjes, tips & trics op het gebied van standbouw, beursdeelname of organisatie.

 

Allround commerciële binnendienst coördinator

Stevige communicator (m/v) met gevoel voor structuur

 

Voor ons team zijn wij op zoek naar een no nonsens sales binnendienst met geruime ervaring liefst opgedaan in de evenementenbranche en/of (stand)bouw of vergelijkbare omgevingen.

De klantaanvragen zijn zeer divers qua grootte van het project en/ of de complexiteit van het ontwerp. Je werkt nauw samen met de diverse interne afdelingen en externe partijen zoals de interne designafdeling, het verkrijgen van prijzen van toeleveranciers en dus de juiste selectie van de leverancier en het briefen van projectmanagement. Een offerte is nooit in een keer klaar, je hebt veelvuldig contact om onze klanten te adviseren bij het maken van de juiste keuzes waarbij de wensen van de klant centraal staan en waarbij je het belang van A-Booth niet uit het oog verliest. Uiteindelijk genereer je kansrijke offertes voorzien van sterke commercieel pakkende teksten en designs die voortvloeien in opdrachten.

Je bent in staat om vanachter jouw bureau met de klanten te netwerken en een echte sparringpartner te worden zodat ze bij je terugkomen. Van achter het bureau kun je je voorstellen wat de klant op de beursvloer wil laten neerzetten door A-Booth., want slechts heel soms ga je op bezoek bij klanten om projecten door te spreken. Je zet vanuit jouw expertise A-Booth iedere keer weer neer in de markt.

Dit alles wordt gedaan door een team van nu twee sales medewerkers en waarbij de twee directieleden beide ook klant aanspreekpunt zijn en offertes maken of in ruwe schets doorgeven.

Wie wij zoeken is iemand die het interne sales proces door en door kent en daarmee iets boven de materie staat, daarmee overzicht behoudt in elke situatie en waar nodig prioriteiten kan stellen. Je weet op alle niveaus snel te schakelen en stevig te communiceren en de sales afdeling neer te zetten. In alle hectiek is structuur van belang dus je kijkt mee naar de verbetering van de efficiency en effectiviteit van het werk en stelt verbeterplannen voor.  Hoe dan ook blijft het rekenkundig sterk zijn van belang,  het oog voor de details ook evenals stressbestendigheid. De kennis en ervaring die gelijk is aan een technisch hbo-diploma is essentieel om dit werk te kunnen doen. Gezien onze internationale opdrachtgevers is communiceren in het Engels zowel schriftelijk als mondeling een vereiste.

En als laatste en misschien wel belangrijkste: je hebt echt no nonsens humor, je weet dat hard werken samen kan gaan met een goede sfeer en veel werkplezier. Kortom je hebt een pro-actieve, nieuwsgierige en positieve werkhouding.

 

 

Enthousiast geworden? Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons hechte team en deze snelgroeiende organisatie? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@A-Booth.nl o.v.v. sales coordinator. Vragen kun je ook via dit mail adres stellen. Een referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure, dit doen wij altijd pas als laatste stap in het proces en in overleg met jou.

Weet dat onze arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en wij voor de secundaire voorwaarden de cao tentoonstellingsbedrijven volgen.

 

Wij voeren het recruitmentproces zelf uit, bureaus en/of intermediairs hoeven geen contact op te nemen