Boothblog

Met ons nieuwsblog houden wij u graag op de hoogte van de stands en beurzen die wij verzorgen. 

Maar ook bijvoorbeeld interessant nieuws uit de industrie, leuke weetjes, tips & trics op het gebied van standbouw, beursdeelname of organisatie.

 

PROJECT MANAGER STANDBOUW


De projectmanagement organisatie van A-Booth regisseert de projecten van bemensing, belevering, opbouw tot afbouw. Ons projectmanagementteam is in veel opzichten het hart van A-Booth voor onze klanten. Aan het eind van de dag zijn we hier om de B2B-activiteiten van onze klanten te laten groeien door echt met hen samen te werken, onze expertise en onze toeleveranciers op alle niveaus, van operationeel tot strategisch in te zetten voor een optimale presentatie in de vorm van stands of hele expo’s. Overigens doen wij dit al meer dan 20 jaar en met veel succes.

Project Manager Standbouw
Zelfstandig teammens met hoofd en handen

Voor ons team zijn wij op zoek naar een no nonsens professional met projectervaring in de evenementenbranche en/of (stand)bouw.

Iedere projectmanager in het team van circa 7 projectmanagers is zelf verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte realisatie van grote (internationale) projecten. De projectmanagers vormen het hart van onze organisatie. Ze werken tegelijkertijd aan diverse relatief kortlopende projecten en hebben continu te maken met harde deadlines. Ze werken nauw samen met de opdrachtgevers, leveranciers en collega’s in de voorbereiding van beurzen en beursstands. Het team neemt projecten van A tot Z op zich. Naast het calculeren, opzetten en leiden van stand- en tentoonstellingsprojecten waarbij technisch/ constructief inzicht altijd nodig is, houden ze ook overzicht op budget en planning. Het komt vaak voor dat er voor klanten snel een voorstel gemaakt moet worden middels een schets, presentatie of visualisatie van een potentiele opdracht. Voor de opbouw weten ze de juiste materialen te vinden naar aanleiding van specificaties en wensen van de klant. Bij de opbouw en zelfs tijdens de beurzen (en vergeet niet de latere afbouw) is een projectmanager de spin in het web voor de opdrachtgever, de onderaannemer en de uitvoerders vanuit A-Booth.

Wie wij zoeken is iemand die projectmanagement ervaring heeft van achter het bureau tot op de vloer. Iemand die de grote lijnen bewaakt en toch oog voor details houdt en het vermogen om op alle niveaus snel te schakelen en goed te communiceren. Daarnaast heb je de kennis en ervaring die gelijk is aan een technisch hbo-diploma, kortom echt al wat gezien hebben in het vak en/of de branche. Gezien onze internationale opdrachtgevers is communiceren in het Engels zowel schriftelijk als mondeling een vereiste.

Je bent proactief, een goede planner, een coördinator, besluitvaardig en stressbestendig. Je weet het overzicht te bewaken in een dynamische projectomgeving waarbij je meerdere kort cyclische projecten tegelijkertijd leidt. Je bent fulltime beschikbaar en incidenteel ook in de weekenden. 
Intern werk je optimaal samen met de andere teams en legt verantwoording af aan het hoofd projectmanagement. Extern werk je samen met (potentiële) klanten, leveranciers, partners en andere relevante stakeholders. Je zet vanuit jouw expertise A-Booth ook iedere keer weer neer in de markt.
En als laatste en misschien wel belangrijkste: je hebt echt no nonsens humor, je weet dat hard werken samen kan gaan met een goede sfeer en veel werkplezier.

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@a-booth.nl o.v.v. Project Manager. Vragen kun je ook via dit mailadres stellen.

Een referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure, dit doen wij altijd pas als laatste stap in het proces en in overleg met jou.

Weet dat onze arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en wij voor de secundaire voorwaarden de cao tentoonstellingsbedrijven volgen.

Wij voeren het recruitmentproces zelf uit, bureaus en/of intermediairs hoeven geen contact op te nemen.