De unieke extra’s van A-Booth

Bij A-Booth kunt u terecht voor een compleet pakket van diensten en producten. Enkele unieke extra's nader toegelicht:

 

Onze online manual/ webshop. Opgemaakt in de look & feel van uw beurs, speciaal voor al uw exposanten. Zij kunnen inloggen en online eenvoudig alle standbenodigdheden bestellen zoals meubilair, balies, vloerbedekking, printwerk, technische voorzieningen, verlichting etc. Daarnaast kunt u 24/7 op één plek beursinformatie, plattegronden of wat u maar wilt beschikbaar stellen aan uw exposant. Bestellingen worden overzichtelijk weergeven en door A-Booth verwerkt en afgehandeld. Samen met de organisator creëren wij een meerwaarde voor exposanten en waarborgt u tegelijkertijd een soepel verloop van de voorbereiding.

 

Een extra verkoopmogelijkheid voor de beursorganisator is onze innovatieve standconfigurator. Met deze online applicatie kunnen exposanten, op een zeer gebruiksvriendelijke manier, een eigen stand samenstellen. Door het doorlopen van een aantal eenvoudige stappen kiest de exposant voor het upgraden van zijn basisstand of voor één van de beschikbare originele stand ontwerpen.  

A-Booth beschikt over eigen ontwerpers. Creatieve kracht die de unieke eigenschap van een beurs - beleving- koppelt aan, vertaalt in en verbeeld naar de boodschap die u over wilt gaan brengen.

 

Een volledig uitgeruste afdeling voor sign & display zorgt er voor dat full colour printwerk, belettering, bewegwijzering, display en laser snel en voordelig gerealiseerd kunnen worden. Wij leveren echter niet alleen een product, maar denken ook graag mee over originele ontwerpen en oplossingen.