Werkwijze

Van uw ideeën over de perfecte stand naar daadwerkelijk exposeren in uw real life visitekaartje lijkt waarschijnlijk een ingewikkelde en lange weg. Dit is waar A-Booth u graag behulpzaam bij wil zijn. Dankzij onze ruime ervaring, ook internationaal, zijn wij in staat om uw wensen en ideeën te vertalen naar een passend plan en ontwerp. Om uw project te realiseren gaan we als volgt te werk:

 

Kennismaking en advies

Wij verdiepen ons in uw bedrijf en doelstellingen. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor om A-Booth beter te leren kennen en uw wensen nader toe te lichten. Na goed overleg en een uitgebreide inventarisatie van uw ideeën komen we met een passend plan voor de realisatie van uw stand.

 

Offerte

De afdeling verkoop zoekt voor u de scherpste prijzen en formuleert een heldere offerte. Geen onduidelijkheden of verrassingen achteraf.

 

Ontwerp

Uw wensen en ideeën worden verwerkt in een op maat gemaakt stand design. Onze ontwerpers laten uw merk tot leven komen. Met het juiste ontwerp fungeert de stand als het visitekaartje van uw bedrijf.

 

Projectbegeleiding

Uw eigen projectmanager onderhoudt persoonlijk contact met u en zorgt voor een efficiënte samenwerking. Hij ondersteunt u in alle facetten van het proces, voor, tijdens en na de beurs.

 

Uitvoering

De projectmanager en een team van uitvoerders, montagemedewerkers, vaklieden en gespecialiseerde partners zorgen voor een perfecte oplevering van uw stand. 

 

Evaluatie

Na de beurs evalueren wij samen met u het gehele traject. Zo blijven wij onze dienstverlening ontwikkelen en verbeteren.